Cum sa integrezi in decorul casei tale seminee Suceava

Semineul este punctul central de atractie intr-o camera, un element care atrage toate privirile si in jurul caruia se realizeaza restul decorului camerei.

Un semineu nu este doar un element care integreaza focul sau incalzeste, ci este un loc special care iti va permite sa traiesti momente deosebite, impreuna cu cei dragi.

Integrarea semineului in locuinta ta depinde in totalitate de stilul de viata si de preferintele celor care locuiesc in acea casa.

Cand vine vorba de seminee, gusturile sunt destul de diverse. Unii prefera focul deschis, altii prefera modelele pe gaz. Exista argumente pro si contra pentru fiecare model dar decizia este si in functie de locul unde va fi amplasat, camera si locul in camera.

In acest sens iata cateva idei care te vor ajuta atat din punct de vedere estetic cat si functional.

Impactul semineului asupra organizarii spatiului

Includerea unui semineu in cele mai multe cazuri inseamna distributia elementelor de decor din jur.

Iata cateva idei de decor si modalitati de amenajare:

Cu impact direct : semineul este in centrul camerei iar mobila este organizata in jurul acestuia. De exemplu poate fi integrat sub televizorul principal, oferind caldura sau doar aspect deosebit, in functie de tipul de semineu.

Cu impact indirect: semineul poate ramane undeva intr-un colt sau pe fundal, ca element de decor deosebit, creand posibilitatea unui coltisor special. De exemplu poate include fotolii sau un mod de a ajusta rapid decorul si a il orienta catre semineu. Poate fi ideal pentru citit, pentru o seara romantica sau pentru a urmari un film.

Ca separator intre camere: poti opta pentru seminee Suceava pentru a separa doua medii diferite, sau doua camere, si sa ai vedere catre semineu din ambele incaperi. Daca este si cu incalzire, este bine de avut in vedere acest aspect, pentru a asigura distributia caldurii in mod uniform.

Locul in care va fi amplasat semineul

Gândeste-te si la momentul in care nu vei folosi semineul si va fi inchis. Daca este un model cu incalzire, probabil va fi inchis in sezonul cald si de aceea iti vei dori sa fie totusi atractiv si in acest timp. Asa ca alege un design care sa se potriveasca oricarui sezon si decor.

Seminee suceava in scop practic sau estetic

Daca esti preocupat mai degraba de caldura decat de cum arata, cand alegi locul in care va fi amplasat trebuie sa te gandsti la faptul ca necesita evacuarea fumului. De aceea poate fi o idee buna amplasarea intr-un colt sau pe un perete care sa permita acest lucru si sa nu ocupe totusi prea mult spatiu.

Semineu cu design discret

Semineele pot avea si design minimalist sau sa optezi pentru mobila care sa il ascunda cand nu doresti sa il folosesti. Alege elemente de decor care sa distraga atentia de de la semineu sau amplaseaza-l intr-un loc discret in care sa nu incurce. Incat sa nu te faca sa te uiti mai degraba la foc decat la televizor de exemplu.

Seminee Suceava cu design modern

Modelele noi permit iluzia de foc plutitor si pot fi amplasate undeva in partea de jos a camerei, incat sa nu incurce nici mobilierul si totusi sa ofere iluzia de foc real. Nu vor oferi cine stie ce caldura dar efectul vizual este spectaculos.

Indiferent de model si preferinta un semineu schimba aspectul locuintei in care este amplasat. Si poate fi o ocazie de a petrece mai mult timp impreuna cu cei dragi si a impartasi momente speciale.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *